Leuk dat je wilt deelnemen aan ElseFly Educatief 2017

Leuk dat je wilt deelnemen aan ElseFly Educatief 2017


ElseFly is een jaarlijks evenement op het terrein van De Strandhoeve, jullie kunnen de luchtsporten dit jaar ook zelf beleven tijdens ElseFly Educatief. Deelname is volledig gratis

Met je klas ga je langs verschillende activiteiten waaronder, theater, je kan kijken in een oud vliegtuig, zelf zitten in een paramotor of deltavlieger, in de mand klimmen van een luchtballon, en nog vèèl meer! Alle leerlingen blijven wel met hun voeten aan de grond. Halverwege het programma is er voor iedereen limonade met wat lekkers.

Aanmelding gesloten
Planning en beschikbaarheid

Planning en beschikbaarheid


Per dagdeel hebben we ruimte voor 8 klassen met een maximum van 35 leerlingen per (combi)klas. ElseFly Educatief is ontwikkeld voor de leerlingen van groep 7 & 8.

UPDATE: Het ochtendprogramma is inmiddels VOL!

Het is nog mogelijk om in te schrijven voor het middagprogramma.

Ochtend
  • 09:30 - 09:35 Ontvangst
  • 09:35 - 11:25 Educatief programma
  • 11:25 - 11:30 Afsluiting
Middag
  • 13:15 - 13:20 Ontvangst
  • 13:20 - 15:10 Educatief programma
  • 15:10 - 15:15 Afsluiting

In totaal kunnen er dus 16 groepen deelnemen; vol = vol. Aanmelding wordt behandeld op volgorde van binnenkomst dus zorg dat je er snel bij komt! Na de aanmelding krijg je meer informatie toegestuurd.

Lespakket en begeleiding


Deelnemende scholen krijgen voorafgaand aan ElseFly Educatief een lespakket met werkbladen opgestuurd. We verwachten van de klassen dat zij deze met de leerlingen hebben gemaakt. Op de dag zelf zorgen de scholen voor voldoende begeleiding voor hun eigen klas. De activiteiten worden verder begeleid door instructeurs en/of door gepassioneerde piloten. Het vervoer van de school naar De Strandhoeve en terug dient de school zelf te verzorgen.

.