Cette page n'est pas encore disponible en français, nous travaillons forts pour la réaliser.ElseFly 2017 Business Event

ElseFly 2017 Business Event


Op donderdag 28 september 2017 organiseert De Strandhoeve ter introductie van het evenement Elsefly een zakelijke avond. Deze avond biedt u en andere ondernemers uit onze regio de mogelijkheid kennis te maken met het meest unieke evenement in de omgeving en de verschillende luchtsporten van ElseFly. Verder is deze avond een uitgelezen kans om nieuwe contacten op te doen met collega-ondernemers aan beide kanten van de dijk. Uiteraard krijgt u een voorproefje van wat u tijdens ElseFly allemaal kunt verwachten!

Aanmelding gesloten
Programma en locatie

Programma en locatie


Het programma

  • 20:00 - 20:30 Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
  • 20:30 - 20:45 Introductie met Frank Moorman
  • 20:45 - 21:30 Spreker Sacha Denz van Flight of the Swans
  • 21:30 - 22:00 Pauze
  • 22:00 - 22:30 Spectaculaire demonstratie op de velden van Elsefly
  • 22:30 - ..... Afsluitende borrel

De Locatie

  • De Strandhoeve
  • Uiterdijkenweg 59
  • Baarlo (nabij Blokzijl)
Sprekers

Sprekers


Frank Moorman
Frank Moorman is al zijn hele leven betrokken met luchtvaart en vliegen. In 1980 begonnen bij de Nederlandse Luchtmacht om vervolgens zijn carrière in 1991 te veranderen naar de commerciële luchtvaart. In zijn werk is hij zowel instructeur als captain op diverse vliegtuigen variërend van de Boeing 747 tot zijn huidige kist de Boeing 777. Verder is Frank sinds 2010 bestuurslid bij de afdeling gemotoriseerd vliegen (paramotor) bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) en daarmee zeer waardevol voor alle vrije luchtsporten in Nederland. Een inspirerende man met een interessant verleden, een passie voor vliegen én voor Elsefly.

Sacha Dench
Sacha Dench is de expeditieleider van Flight of the Swans. Met vier jaar ervaring in paramotorvliegen, en ruim 8 jaar ervaring in paragliding voelt Sacha zich thuis in de lucht. Sacha heeft, met behulp van slechts een paramotor, de migratie van de kleine zwaan gevolgd. Hierbij heeft ze ruim 7000 kilometer afgelegd, en 11 landen doorkruisd om van Siberië naar Engeland te vliegen.
Met haar actie kwam ze onder andere bij RTL Late Night aan tafel en heeft haar tocht wereldwijd veel stof doen opwaaien.

.