This page is (not yet) available in English; we'll try our best to translate all information as soon as possible.Foto van NL-Balon
Fly-In

ElseFly is een jaarlijks evenement op het terrein van De Strandhoeve en is bij uitstek de plaats waar alle vrije luchtsporten samenkomen. Dit jaar zullen er op Elsefly 2018 alleen paramotors, schermvliegers, parachutisten en heteluchtballonnen te zien zijn. Entree voor bezoekers is gratis.

ElseFly is een Fly-In: een evenement voor en door piloten en vliegers. Een gezellige samenkomst van iedereen die aan luchtsport doet of daarin geinteresseerd is. Of men nu zelf vliegt of als bezoeker komt: het is samen genieten van de liefde voor het vliegen.

Kortom: hier moet je bij zijn!

Informatie voor piloten

ElseFly is er voor beoefenaars van de vrije luchtsporten. Dit jaar is Elsefly back to basic een paramotorevenement waar door parachutisten gesprongen kan worden en indien mogelijk een ballonvaart/sprong gemaakt kan worden.

ElseFly is bij uitstek de locatie waar je met gelijkgezinden samenkomt en geniet van alles wat de luchtvaart te bieden heeft. Trek er op uit en bekijk de prachtige regio, bewonder de inspanningen van je collega-piloten en vooral: beleef de gezelligheid van ElseFly!

Bezoekers

ElseFly is een jaarlijks evenement op het terrein van De Strandhoeve en de plaats waar alle vrije luchtsporten samenkomen.Elsefly 2018 is dit jaar geen publieksevenement, ook zal er dit jaar geen airshow zijn.

U bent als bezoeker wel van harte welkom om te komen kijken en een paramotorexperience mee te maken. U kunt onder begeleiding van een ervaren tandempiloot een paramotor-instructievlucht maken. Verder kunt u gebruik maken van de gastvrijheid van De Strandhoeve.

Contact

De Stichting Dutch Air Experience stelt zich ten doel het promoten van de recreatieve luchtvaart en het bevorderen van de positieve interactie tussen de diverse luchtvaartdisciplines. De Stichting doet dit door het organiseren van zowel besloten als publieksevenementen gerelateerd aan de luchtvaart.

.